Založ si blog

Višňa, prudko padáš

 

Ľubo si mojim najobľúbenejším hokejistom po dlhé roky.  Obdivujem Tvoje hokejové myslenie, srdce a hlavne bojovnosť. S otvorenými ústami som počúval ako si v topoľčianskom bootcampe  začínal a ako si tvrdo dennodenne drel. Ako malých šarvancov  pobláznil hokejový nadšenec. Fandil som Ti keď si bol kráľom. Bolelo ma keď si sa zamazal zamrznutým olejom. Tešilo ma, že sa Ti podarilo dostať do rodiny strýka Dagoberta. Nenávidel som celú Ameriku keď Ti nedali Norrisovú trofej. Taktiež s rešpektom sa dívam na Tvoje výkony v KHL. Vždy som Ťa bral ako Top Profesionála, ktorý môže byť vzorom nielen pre mládež, ale i pre generácie nových slovenských podnikateľov, ktoré by pochopili zákony driny a zvrátili prudký pád našej krajiny.

 

Bohužiaľ posledné štyri dni ma mimoriadne šokuješ. Chápem, že si Slovák ako ja a my jednáme hlavne citovo a realitu prispôsobujeme svojim pocitom . Chápem, že sa cítiš v belasom drese báječne a nechce sa Ti odísť do tímu, ktorý je na opačnom horizonte popularity. Bohužiaľ si profesionál a tréner čaká na Tvoju pomoc a rozohranosť. Mladí spoluhráči na Tvoje skúsenosti a spoľahlivosť.  Si zároveň reprezentant našej krajiny v celej severnej Amerike a Tvoje konanie poškodí aj image Slovenska, pretože všetky americké i kanadské noviny budú písať o višňovej bábike zo Slovenska.

 

Nenechaj sa opantať krátkodobým vábením a zdaním, ktoré vytvárajú Tvoje pocity a okolie.  Ver mi, všetci  by sme boli mimoriadne radi, keby si ostal. Ale ak si chceš zachovať kredit, ktorý si budoval  36 rokov, musíš ísť. Taký je zákon tvrdého kapitalizmu a my si ho nemôžeme stále prikrášľovať na slovenský spôsob. Všetko to trochu bolí, ale Ty musíš tu bolesť prekonať. Podľa historických skúsenosti Tvoja anabáza nebude trvať viac ako štyri mesiace a potom si voľný. To sa dá vydržať. Len značka VIŠŇA zvýši svoju hodnotu.

 

Existuje futbalový Ramsay? Myslím, že áno.

19.11.2021

Predsedovi hokejového zväzu M. Šatanovi sa podarilo dotiahnuť na lavičku zázračného žolíka v podobe Craiga Ramsayho. Kanaďan ,,Rammer“ bol dlho spochybňovaný, ale nakoniec presvedčil všetkých neprajníkov a z našich mladých chalanov brúsi diamanty do svetovej špičky. Futbalisti len ticho snívajú o podobnom chlapíkovi, ktorý by poriadne oživil lokálne vody a priniesol [...]

92 – Vyhraj voľby a môžeš zmeniť Slovensko k obrazu 5 miliónov občanov

29.02.2020

V krátkych dejinách Slovenska je len pár klasických výrokov, ktoré majú historický presah a nadčasovú platnosť. Žiaden iný necharakterizuje éru vládnutia Roberta F., tak výstižne ako svätá mantra politického zločinu nebohého poslanca smeru KS a pharma-euromiliardára Pavla Pašku Vyhraj voľby a môžeš všetko. Ako povedal, tak to fungovalo počas 20-tich rokov [...]

92 – Kampaň (nákup voličov) smeru KS bude drahšia ako mal D. Trump

14.02.2020

Ficovci hrajú vabank pred definitívnym výpustom rybníka. Stranícki spin-doktori vyhodnotili, že nákup voličov nie je z právneho hľadiska kampaň, tak začali plieniť štátnu kasu v rámci ,,sociálneho“ posolstva. Smerácke politbyro vždy nachádzalo inšpiráciu v metódach šmejdov. Pokiaľ ich činnosť zákonom obmedzilo, samo zákerne psychologické triky bohato využíva a z [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

trinastyhrac

Nastal čas dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989. Papaláši už si svoj štát vybudovali, teraz je ho nutné vytvoriť pre zvyšných 5 miliónov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 55746x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy