Založ si blog

91 – imperatív zlepenca 2020

Voľba ústavných sudcov v skrátenom jednaní 9 dní ukázala v akom rozklade je jadro štátu a vládna koalícia. Dvojnásobné predstavenie hodné žiakov pomocnej školy celé dielo len korunovalo. Keď si niekto myslí, že je to len krátkodobý výpadok, tak sa šeredne mýli. To je status quo, ktoré smer priniesol do politiky pri svojom nástupe a spoľahlivo to udržoval a kamufloval. Žijúca minulosť je pasé, treba ísť ďalej.

Z daného stavu vyplýva, že povinnosťou novej koalície – zlepenca, ktorá vznikne v roku 2020 nie je len vyhrať voľby, ale získať minimálne 91 kresiel, pri maximálne 4 vedúcich stranách. Fantastické by bolo keby spoločná idea vygenerovala jednu mocnú stranu, ale buďme realisti.

Povedzme si otvorene, parlamentne voľby sú už dnes prakticky vyhrané pre demokraticky a proslovensko- EU zmýšľajúce strany, ktoré majú skutočný záujem zmeniť republiku pre všetkých občanov. Dnešné prieskumy sú len orientačné a prvé spoľahlivejšie výsledky môžeme očakávať pred Vianocami. Do hry môžu vstúpiť ešte iné subjekty, veľa zohrajú mítingy strán, komunikácia s voličom, budú sa prelievať vedrá špiny a mnoho iných faktorov. Doslova môže platiť prví budú poslednými a poslední prvými. Kľudne môže vyhrať strana, ktorá dnes ešte ani neexistuje.

Pár poznámok čo by mali strany urobiť, aby dosiahli úspech.

  • 91, občan, Slovensko, pokrok sú imperatívy, ktoré hráte, dýchate, milujete, jete, pijete, konáte, ironizujete a ktoré motivujú Vaše jednanie počas celého obdobia tehotenstva, ktoré nastáva uverejnením tohto blogu. Potlačte svoje egá na úkor krajiny. Pôrod nového Slovenska je naplánovaný sčítaním v deň volieb. Všetko dovtedy je len ťažký a trpezlivý boj. Prvá oslava prípustná až splnením cieľa.

  • Čo najdlhšie ísť samostatne. Spájať sa až 40-60 dní pred voľbami. Možno až po voľbách. Vygeneruje to silné strany, ktoré vedia pracovať s voličom od príveskov, ktorí predstierajú a zdržujú. Politika magicky priťahuje nefachčenkov, politických zlatokopov a tárajov. Vo finále zákonite robia problémy a zdržujú. Plagiátor nech je výkričníkom.

  • Občanovi je dnes jedno, kto urobí poriadok v krajine, ale dnešný bordel je ďalej neúnosný.

  • Slovensko nie je právny štát, len právnicky. Celou dnešnou opozíciou hľadať schopného človeka, ktorý by zahájil i dokončil reformu justície a ktorá nenastala po roku 1989. Bez právneho štátu je slušné Slovensko len večnou fatamorgánou.

  • Uvedomte si, že máte šancu zmeniť krajinu aká nenastane možno ďalších 15-30 rokov pri rotácii cyklov.

  • Jednajte so zdravou pokorou a sebavedomím. Urobíte aj chyby, ale nech sú to chyby nadšenia a nie cielenej vypočítavosti.

Na začiatok stačí. A teraz do roboty zlepenkári, zlepenkyne, zlepenčičata. Na názve vôbec nezáleží, záleží jedine na milovanom Slovensku.

A ešte jedna vec, pretože sme potomkami Samovej ríše a veľa veci sa tu deje zázračne SAMO, tak kráčam v nastolenom trende a samonominujem sa za koordinátor zlepenca 2020.

s pozdravom ,, 91. Nemožné je len jedna z možností. 91.“

Trinásty Hráč

P.S. Každý diskutujúci je súčasťou tohto štátu a teším sa Vašim konštruktívnym nápadom. Diskusie čítam, ale nediskutujem. Ďakujem za pochopenie. 

Existuje futbalový Ramsay? Myslím, že áno.

19.11.2021

Predsedovi hokejového zväzu M. Šatanovi sa podarilo dotiahnuť na lavičku zázračného žolíka v podobe Craiga Ramsayho. Kanaďan ,,Rammer“ bol dlho spochybňovaný, ale nakoniec presvedčil všetkých neprajníkov a z našich mladých chalanov brúsi diamanty do svetovej špičky. Futbalisti len ticho snívajú o podobnom chlapíkovi, ktorý by poriadne oživil lokálne vody a priniesol [...]

92 – Vyhraj voľby a môžeš zmeniť Slovensko k obrazu 5 miliónov občanov

29.02.2020

V krátkych dejinách Slovenska je len pár klasických výrokov, ktoré majú historický presah a nadčasovú platnosť. Žiaden iný necharakterizuje éru vládnutia Roberta F., tak výstižne ako svätá mantra politického zločinu nebohého poslanca smeru KS a pharma-euromiliardára Pavla Pašku Vyhraj voľby a môžeš všetko. Ako povedal, tak to fungovalo počas 20-tich rokov [...]

92 – Kampaň (nákup voličov) smeru KS bude drahšia ako mal D. Trump

14.02.2020

Ficovci hrajú vabank pred definitívnym výpustom rybníka. Stranícki spin-doktori vyhodnotili, že nákup voličov nie je z právneho hľadiska kampaň, tak začali plieniť štátnu kasu v rámci ,,sociálneho“ posolstva. Smerácke politbyro vždy nachádzalo inšpiráciu v metódach šmejdov. Pokiaľ ich činnosť zákonom obmedzilo, samo zákerne psychologické triky bohato využíva a z [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

trinastyhrac

Nastal čas dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989. Papaláši už si svoj štát vybudovali, teraz je ho nutné vytvoriť pre zvyšných 5 miliónov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 55638x
Priemerná čítanosť článkov: 3709x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy