Založ si blog

92 – Kampaň (nákup voličov) smeru KS bude drahšia ako mal D. Trump

Ficovci hrajú vabank pred definitívnym výpustom rybníka. Stranícki spin-doktori vyhodnotili, že nákup voličov nie je z právneho hľadiska kampaň, tak začali plieniť štátnu kasu v rámci ,,sociálneho“ posolstva.

Smerácke politbyro vždy nachádzalo inšpiráciu v metódach šmejdov. Pokiaľ ich činnosť zákonom obmedzilo, samo zákerne psychologické triky bohato využíva a z občanov, novinárov, opozície a najnovšie aj z inštitútu volieb si urobilo špinavú handru.

,,Sociálny“ útok na štátnu kasu a priamy nákup voličov za spoločné je toho ďalším dôkazom. V zákone nikde nie je napísané, že sociálne opatrenia sa nemôžu, tak prečo to nevyužiť. Že je čírou náhodou pred voľbami, to im predsa nikto nemôže mať za zlé. S kampaňou to v žiadnom prípade nemôže súvisieť a je to len hlúpy výmysel Sorosa, slniečkarov, Kisku, Radičovej a sprostej opozície, ktorá chce zastaviť papalášske hodovanie a budovať nejaký hlúpy demokratický výmysel.

Keď začneme počítať koľko všetky tie vianočné dôchodky, trináste dôchodky, sociálne balíčky, premiérske dary, milióny do okresov stoja, tak sa dostávame k číslam ďaleko za hranicou jednej miliardy eur.

Prezident USA D. Trump vydal na svoju kampaň v roku 2016 958 miliónov dolárov. Čo je len 883 miliónov eur. USA má pritom 308 miliónov obyvateľov, čo je 56 krát viac ako má Slovensko. Samozrejme, že ani cent nešiel zo štátnej kasy, ale všetko si hradil sám, republikánska strana alebo sponzori.

Neonormalizácia krajiny pod patronátom smeru KS pokračuje brutálnym tempom. Odhodili sa všetky zábrany a je obrovskou neznámou, či to bude stačiť na zatlačenie rybničného stavidla.

P.S. Do stratégie rabovania smeru KS sa priplichtil oddaný obdivovateľ normalizačných stratégii kapitán Katyň Danko, ktorý ide všetkých svojich voličov vybozkávať zrušenými diaľničnými známkami. Prefíkanosť jeho stratégie je hlavne v tom, že necieli na tých, ktorí si diaľničné známky kupujú, ale na tých, ktorí si ich nikdy nekupujú, pretože tvrdo zasahujú ich rodinný rozpočet a namiesto po diaľniciach sa musia terigať po rozbitých cestách, ktoré smer KS a vlastne celý dnešný zlepenec nikdy neopravoval.

Nuž, vítajme v Matrixe vlastnej krajiny, kde je podľa premiéra hladová dolina štandardom slušného života.

Existuje futbalový Ramsay? Myslím, že áno.

19.11.2021

Predsedovi hokejového zväzu M. Šatanovi sa podarilo dotiahnuť na lavičku zázračného žolíka v podobe Craiga Ramsayho. Kanaďan ,,Rammer“ bol dlho spochybňovaný, ale nakoniec presvedčil všetkých neprajníkov a z našich mladých chalanov brúsi diamanty do svetovej špičky. Futbalisti len ticho snívajú o podobnom chlapíkovi, ktorý by poriadne oživil lokálne vody a priniesol [...]

92 – Vyhraj voľby a môžeš zmeniť Slovensko k obrazu 5 miliónov občanov

29.02.2020

V krátkych dejinách Slovenska je len pár klasických výrokov, ktoré majú historický presah a nadčasovú platnosť. Žiaden iný necharakterizuje éru vládnutia Roberta F., tak výstižne ako svätá mantra politického zločinu nebohého poslanca smeru KS a pharma-euromiliardára Pavla Pašku Vyhraj voľby a môžeš všetko. Ako povedal, tak to fungovalo počas 20-tich rokov [...]

92 – Máš právo na 24 hodinový politický zázrak. Čo urobíš?

12.02.2020

Čitatelia, blogeri, novinári, Slováci poďte sa hrať, poďte tvoriť, poďte fantazírovať. Sme výnimočná generácia, ktorá mala možnosť žiť v totalite, demokracii i hybridnej demokracii. V socializme, kapitalizme i quazikapitalizme. Je našou povinnosťou z toho guláša našich skúsenosti, spomienok a reality navariť niečo chutné a jedinečné, čo obohatí nás, naše [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

trinastyhrac

Nastal čas dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989. Papaláši už si svoj štát vybudovali, teraz je ho nutné vytvoriť pre zvyšných 5 miliónov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 55175x
Priemerná čítanosť článkov: 3678x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy