Založ si blog

92 – Vyhraj voľby a môžeš zmeniť Slovensko k obrazu 5 miliónov občanov

V krátkych dejinách Slovenska je len pár klasických výrokov, ktoré majú historický presah a nadčasovú platnosť. Žiaden iný necharakterizuje éru vládnutia Roberta F., tak výstižne ako svätá mantra politického zločinu nebohého poslanca smeru KS a pharma-euromiliardára Pavla Pašku

Vyhraj voľby a môžeš všetko.

Ako povedal, tak to fungovalo počas 20-tich rokov papalášskeho bačovania súdruhov zo smeru KS. Je zbytočne spomínať tie šialene zásahy do štátnej kasy, likvidácie právneho štátu a kompletnej devastácie zdravotníctva, školstva, poľnohospodárstva a iných rezortov štátneho hospodárstva hraničiaceho s vlastizradou.

Dnes je deň, keď môže vyhrať voľby celkom obyčajný človek, ktorý sa nebál a dlhé roky poukazoval na smeracké lotroviny. Viem, je to možno blázon, šašo, ale keby bol iný, tak nikdy by nedosiahol zobudenie slepej spoločnosti z letargie a zúfalstva.

Myslím, že by bolo nádherné keby zajtrajšie ráno zahájil parafrázou paškovho výroku

Vyhraj voľby a môžeš zmeniť Slovensko k obrazu 5 miliónov občanov

Potom by nám už neostalo nič iné len mu pritom pomáhať všetkými silami, lebo je to naša krajina a jeden človek síce môže veľa, ale potrebuje aj pomocné ruky. Poďme robiť chyby z nadšenia a nie zo sebeckej vypočítavosti a odpornej jazde po chrbtoch najzraniteľnejších článkov spoločnosti. Je tu na nápravu strašne veľa, tak s chuťou do toho a pol je hotovo.

Existuje futbalový Ramsay? Myslím, že áno.

19.11.2021

Predsedovi hokejového zväzu M. Šatanovi sa podarilo dotiahnuť na lavičku zázračného žolíka v podobe Craiga Ramsayho. Kanaďan ,,Rammer“ bol dlho spochybňovaný, ale nakoniec presvedčil všetkých neprajníkov a z našich mladých chalanov brúsi diamanty do svetovej špičky. Futbalisti len ticho snívajú o podobnom chlapíkovi, ktorý by poriadne oživil lokálne vody a priniesol [...]

92 – Kampaň (nákup voličov) smeru KS bude drahšia ako mal D. Trump

14.02.2020

Ficovci hrajú vabank pred definitívnym výpustom rybníka. Stranícki spin-doktori vyhodnotili, že nákup voličov nie je z právneho hľadiska kampaň, tak začali plieniť štátnu kasu v rámci ,,sociálneho“ posolstva. Smerácke politbyro vždy nachádzalo inšpiráciu v metódach šmejdov. Pokiaľ ich činnosť zákonom obmedzilo, samo zákerne psychologické triky bohato využíva a z [...]

92 – Máš právo na 24 hodinový politický zázrak. Čo urobíš?

12.02.2020

Čitatelia, blogeri, novinári, Slováci poďte sa hrať, poďte tvoriť, poďte fantazírovať. Sme výnimočná generácia, ktorá mala možnosť žiť v totalite, demokracii i hybridnej demokracii. V socializme, kapitalizme i quazikapitalizme. Je našou povinnosťou z toho guláša našich skúsenosti, spomienok a reality navariť niečo chutné a jedinečné, čo obohatí nás, naše [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

trinastyhrac

Nastal čas dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989. Papaláši už si svoj štát vybudovali, teraz je ho nutné vytvoriť pre zvyšných 5 miliónov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 55748x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy