Založ si blog

91 – Pán Kiska, Coming Out prosím

Pán Kiska, ste najsilnejším a zároveň aj najslabším článkom potenciálneho zlepenca 2020 (91). Verím vo Vás a zo svojich životných skúsenosti viem, že ste pravdepodobne jediný, ktorý tu dokáže urobiť radikálnu zmenu a dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989, ktorej výsledkom je táto hybridná zmes zvaná komokapitalizmus s ťažkým sicílskym odorom.

Na druhej strane je tu veľké ALE…. vaša podnikateľská minulosť. Chápem, že chyby sú bežnou výbavou aktívneho človeka a veľa tolerujem. Ale keď ste hranicu neúnosne prekročil bude mi jedno, či dostanete Sabinov alebo gilotínu. Také sú pravidla ringu.

Ak majú prodemokratické sily útočiť na 91 kresiel v parlamente v roku 2020 je nutné sa zbaviť tejto dilemy, ktorá ťaží občanov i Vaše podvedomie. Musíte jasne eliminovať tieto šumy, následné konšpirácie a vznikajúce napätie a polaritu v spoločnosti. Čím skôr, tým lepšie. Krajina na túto odpoveď čaká už hodne dlho.

Najlepšie je urobiť protipohyb proti zaužívaným zvyklostiam. ŠTBácke a Babišovské ,,zatloukat, zatloukat, zatloukat na večné časy“ nahraďte maximálne možnou otvorenosťou.

Urobte veľkú tlačovku. Pozvite aj zahraničných novinárov. Minimálne českých. Dôkladne si pripravte tlačovú správu, seba a team. Dajte si podmienku, že bude aj v provládnej RTVS naživo a v čase keď už budú ľudia z práce doma. Ste bývalý prezident a mali by Vám vyhovieť. Vysvetlite ľudom aký je rozdiel medzi úžerou a podnikaním. Nezabudnite zakomponovať známe frázy typu ,,podnikal som v súlade so zákonom“. Nebojte sa odpovedať na všetky skutočnosti. Výmysly a fabulácie jasne pomenujte. Ukážte na kapitálne omyly a intrigy štátu vo Vašej kauze. Na tlačovku si zoberte pána Kučkovského a právneho zástupcu. Pripravte sa aj na zákerné otázky novinárov.

Tlačovka vypustí hodne negatívneho dusna, ktoré je v spoločnosti. V zmýšľaní ľudí veľa nezmení.  Ale začnú viac rozmýšľať a ukážete, že ste sa problémom postavil čelom a budete ich riešiť.  Smeráci vedia, že Vašim nekonaním Vás ľahšie zatlačia do slepej uličky. Buďte si istí, že použijú i najšpinavšie metódy o ktorých sa nám ani nesníva. Expremiér už viackrát naznačil, že Jechor Račianský a spol sa hrabú v účtovníctve Vašich bývalých firiem. Jeho výsledky môžu porciovať podľa volebných preferencii. V najhoršom scenári sa môže stať, že Vás strčia do vyšetrovačky 24 alebo 48 hodín pred voľbami. Veď neporušia žiadne moratórium, média si zgustnú a efekt pri urnách bude famózny. Kde je cieľ, cesta sa nájde.

Klasik povedal, že najťažšie veci je treba robiť ako prvé. S chuťou do toho a pol je hotovo. Veľa odvahy a šťastia.

91 na horizonte, ale predsa ešte strašne ďaleko.

Existuje futbalový Ramsay? Myslím, že áno.

19.11.2021

Predsedovi hokejového zväzu M. Šatanovi sa podarilo dotiahnuť na lavičku zázračného žolíka v podobe Craiga Ramsayho. Kanaďan ,,Rammer“ bol dlho spochybňovaný, ale nakoniec presvedčil všetkých neprajníkov a z našich mladých chalanov brúsi diamanty do svetovej špičky. Futbalisti len ticho snívajú o podobnom chlapíkovi, ktorý by poriadne oživil lokálne vody a priniesol [...]

92 – Vyhraj voľby a môžeš zmeniť Slovensko k obrazu 5 miliónov občanov

29.02.2020

V krátkych dejinách Slovenska je len pár klasických výrokov, ktoré majú historický presah a nadčasovú platnosť. Žiaden iný necharakterizuje éru vládnutia Roberta F., tak výstižne ako svätá mantra politického zločinu nebohého poslanca smeru KS a pharma-euromiliardára Pavla Pašku Vyhraj voľby a môžeš všetko. Ako povedal, tak to fungovalo počas 20-tich rokov [...]

92 – Kampaň (nákup voličov) smeru KS bude drahšia ako mal D. Trump

14.02.2020

Ficovci hrajú vabank pred definitívnym výpustom rybníka. Stranícki spin-doktori vyhodnotili, že nákup voličov nie je z právneho hľadiska kampaň, tak začali plieniť štátnu kasu v rámci ,,sociálneho“ posolstva. Smerácke politbyro vždy nachádzalo inšpiráciu v metódach šmejdov. Pokiaľ ich činnosť zákonom obmedzilo, samo zákerne psychologické triky bohato využíva a z [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

trinastyhrac

Nastal čas dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989. Papaláši už si svoj štát vybudovali, teraz je ho nutné vytvoriť pre zvyšných 5 miliónov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 56750x
Priemerná čítanosť článkov: 3783x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy