Založ si blog

91 – Pán Kiska, Coming Out prosím

Pán Kiska, ste najsilnejším a zároveň aj najslabším článkom potenciálneho zlepenca 2020 (91). Verím vo Vás a zo svojich životných skúsenosti viem, že ste pravdepodobne jediný, ktorý tu dokáže urobiť radikálnu zmenu a dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989, ktorej výsledkom je táto hybridná zmes zvaná komokapitalizmus s ťažkým sicílskym odorom.

Na druhej strane je tu veľké ALE…. vaša podnikateľská minulosť. Chápem, že chyby sú bežnou výbavou aktívneho človeka a veľa tolerujem. Ale keď ste hranicu neúnosne prekročil bude mi jedno, či dostanete Sabinov alebo gilotínu. Také sú pravidla ringu.

Ak majú prodemokratické sily útočiť na 91 kresiel v parlamente v roku 2020 je nutné sa zbaviť tejto dilemy, ktorá ťaží občanov i Vaše podvedomie. Musíte jasne eliminovať tieto šumy, následné konšpirácie a vznikajúce napätie a polaritu v spoločnosti. Čím skôr, tým lepšie. Krajina na túto odpoveď čaká už hodne dlho.

Najlepšie je urobiť protipohyb proti zaužívaným zvyklostiam. ŠTBácke a Babišovské ,,zatloukat, zatloukat, zatloukat na večné časy“ nahraďte maximálne možnou otvorenosťou.

Urobte veľkú tlačovku. Pozvite aj zahraničných novinárov. Minimálne českých. Dôkladne si pripravte tlačovú správu, seba a team. Dajte si podmienku, že bude aj v provládnej RTVS naživo a v čase keď už budú ľudia z práce doma. Ste bývalý prezident a mali by Vám vyhovieť. Vysvetlite ľudom aký je rozdiel medzi úžerou a podnikaním. Nezabudnite zakomponovať známe frázy typu ,,podnikal som v súlade so zákonom“. Nebojte sa odpovedať na všetky skutočnosti. Výmysly a fabulácie jasne pomenujte. Ukážte na kapitálne omyly a intrigy štátu vo Vašej kauze. Na tlačovku si zoberte pána Kučkovského a právneho zástupcu. Pripravte sa aj na zákerné otázky novinárov.

Tlačovka vypustí hodne negatívneho dusna, ktoré je v spoločnosti. V zmýšľaní ľudí veľa nezmení.  Ale začnú viac rozmýšľať a ukážete, že ste sa problémom postavil čelom a budete ich riešiť.  Smeráci vedia, že Vašim nekonaním Vás ľahšie zatlačia do slepej uličky. Buďte si istí, že použijú i najšpinavšie metódy o ktorých sa nám ani nesníva. Expremiér už viackrát naznačil, že Jechor Račianský a spol sa hrabú v účtovníctve Vašich bývalých firiem. Jeho výsledky môžu porciovať podľa volebných preferencii. V najhoršom scenári sa môže stať, že Vás strčia do vyšetrovačky 24 alebo 48 hodín pred voľbami. Veď neporušia žiadne moratórium, média si zgustnú a efekt pri urnách bude famózny. Kde je cieľ, cesta sa nájde.

Klasik povedal, že najťažšie veci je treba robiť ako prvé. S chuťou do toho a pol je hotovo. Veľa odvahy a šťastia.

91 na horizonte, ale predsa ešte strašne ďaleko.

Existuje futbalový Ramsay? Myslím, že áno.

19.11.2021

Predsedovi hokejového zväzu M. Šatanovi sa podarilo dotiahnuť na lavičku zázračného žolíka v podobe Craiga Ramsayho. Kanaďan ,,Rammer“ bol dlho spochybňovaný, ale nakoniec presvedčil všetkých neprajníkov a z našich mladých chalanov brúsi diamanty do svetovej špičky. Futbalisti len ticho snívajú o podobnom chlapíkovi, ktorý by poriadne oživil lokálne vody a priniesol [...]

92 – Vyhraj voľby a môžeš zmeniť Slovensko k obrazu 5 miliónov občanov

29.02.2020

V krátkych dejinách Slovenska je len pár klasických výrokov, ktoré majú historický presah a nadčasovú platnosť. Žiaden iný necharakterizuje éru vládnutia Roberta F., tak výstižne ako svätá mantra politického zločinu nebohého poslanca smeru KS a pharma-euromiliardára Pavla Pašku Vyhraj voľby a môžeš všetko. Ako povedal, tak to fungovalo počas 20-tich rokov [...]

92 – Kampaň (nákup voličov) smeru KS bude drahšia ako mal D. Trump

14.02.2020

Ficovci hrajú vabank pred definitívnym výpustom rybníka. Stranícki spin-doktori vyhodnotili, že nákup voličov nie je z právneho hľadiska kampaň, tak začali plieniť štátnu kasu v rámci ,,sociálneho“ posolstva. Smerácke politbyro vždy nachádzalo inšpiráciu v metódach šmejdov. Pokiaľ ich činnosť zákonom obmedzilo, samo zákerne psychologické triky bohato využíva a z [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

trinastyhrac

Nastal čas dokončiť polovičatú revolúciu z roku 1989. Papaláši už si svoj štát vybudovali, teraz je ho nutné vytvoriť pre zvyšných 5 miliónov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 55632x
Priemerná čítanosť článkov: 3709x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy